RegSem Markedsføring

Vi har brukt designmalen som tilsendt fra Pia via human.no som utgangspunkt for denne løsningen. Vår tanke er å viderereføre noe av det visuelle uttrykket fra de ambassadørbildene våre, men samtidig leke videre med de så vi skiller oss litt ut. Disse to fra Leo og Jacob er utkast, vi bruker de som utgangspunkt og lager av flere av foredragsholderne i samme mal når malen er helt ferdig.

facebookbanner leo.jpg
facebookbanner jacob.jpg
human.noposter1.png
Forslag til tekst til hjemmesider og nyhetsbrev

UTAFOR – et hvert utenforskap skaper fiendskap

 

Regionalt Seminar 2019 har tittelen utafor. Dette er et tema som alle kan relatere seg til i en eller annen form, og som i dag er så uhyre viktig å snakke om. Vi stiller spørsmål som får oss til å tenke over våre egne holdninger, vårt eget utenforskap og kanskje også får vi vite noe om de vi selv holder utenfor?

Vi får vite litt om å være en minoritet, litt om hvordan man tenker når man opplever seg selv som den som er annerledes og mye om enkeltpersoners tanker rundt dette. Hvem er utafor og hvem er det som kan hjelpe de som har havnet der inn i felleskapet igjen?

Vi i prosjektgruppa vil reflektere, snakke og utfordre våre egne fordommer og håper at du vil bli med på ei helg med skikkelig gode foredrag, veldig hyggelig fellesskap og selvfølgelig god mat på Sandefjord Park Hotell.

Juli

  1. PETTER Lanseres 30. juni - FB ad

  2. Jakob S Aasmundsen lanseres 6. juli

  3. sommerferie

August

  1. LEO 4 august – påmeldingsfrist!

  2. Linda Noor 11. august

  3. Fri tanke`?

September

  1. påmeldingsfrist?

  2. program og informasjonsutsending

  3. fb-ads rotasjon.

Oktober

  1. REGSEM 2019

Denne planen må alle være enig om og planlegge sammen. Det er viktig at vi lanserer ting så hensiktsmessig som mulig og dette er det forslaget vi har utarbeidet.

Fremdriftsplan

Skriv inn det nye forslaget her

Takk for at dere er med og tester sida mi <3