• Siri Hildonen

God kvalitet gir godt resultat.

Updated: Jan 4

Som illustratør, grafisk designer, nysgjerrig og kreativt menneske har jeg vært borti veldig mye forskjellig utstyr. Jeg har trålet internett etter den perfekte svarte tusjen, og jeg har impulskjøpt flytende blyant.


Mye utstyr har vært skikkelig bra, skikkelig spennende og morsomt å leke med og mye har vært skikkelig søppel. Uavhengig av merke så har jeg vært borti det aller meste. Derfor er det med stor glede at jeg kan lansere den lille nettbutikken min. Her finner du godt utstyr og en tydelig begrunnelse for hvordan det funker sammen med mine egne eksempler og vurderinger på hvorfor jeg liker de forskjellige materialene.
siri@shsquare.no

46 44 12 32

©2019 by Sh Square Hildonen

Org Nr 920 713 513

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Inspirasjon fra SH Square